Sikerélményeim

2018. december 29.

Nagyon vártam már Fotografi-Cameramani éves versenyének az eredményhirdetését, és kiderült: nem is hiába. Az utolsó fordulóba bejutott 7 fotómból egyik kategóriagyőztes lett, másik pedig harmadik helyezést ért el. Erős belföldi mezőnyben sikerült elérni ezt a helyezést, és úgy érzem, hogy ez méltó záróakkordja egy szép esküvői szezonnak. Köszönöm, Fotografi-Cameramani, Kinga és Tamás, valamint Böbe és Imi!

fotografi-cameramani_10fotografi-cameramani_9


2018. november 28.

Kinga és Tamás esküvőjének képei a MyWed szerkesztőinek is megtetszettek, az alábbi két kép meghozta számomra a 19. és a 20. szerkesztői ajánlást. Köszönöm, MyWed, valamint Kinga és Tamás!

mywed_21mywed_22


2018. október 25.

Nem kérdés, hogy nagyon élveztem Kinga és Tamás esküvőjét, de az, hogy szakmailag is ennyi elégtételt adott nekem ez az esküvő, büszkeséggel tölt el. Ma ugyanis újabb WPJA-díjat nyertem az alábbi képpel. Köszönöm, Wedding Photojournalist Association - WPJA, valamint Kinga és Tamás!

wpja_8


2018. október 9.

Úgy tűnik, nemcsak nekem, de a Wedding Photojournalist Association - WPJA-nak is tetszett az Autostop MS produkciója, “Air Péter” képemmel újabb díjat nyertem ma. 😃 Köszönöm, Wedding Photojournalist Association - WPJA, Autostop MS, valamint Kinga és Tamás!

wpja_7


2018. szeptember 12.

Büszke vagyok, mert újabb díjat nyertem a WPJA frissen kihirdetett versenykollekciójában. Köszönöm, Wedding Photojournalist Association - WPJA, valamint Kinga és Tamás!

wpja_6


2018. augusztus 2.

A tegnap kihirdetett Wedding Photojournalist Association (WPJA) versenykollekció igazi meglepetést tartogatott számomra. Ez a Zsuzsa és az édesapja közötti csendes pillanatot ábrázoló kép végre megragadta a szakmai zsűri figyelmét is. Köszönöm, Wedding Photojournalist Association - WPJA, valamint Zsuzsa és Attila!

wpja_5


2018. július 31.

A Böbe és Imi esküvőjén lencsevégre kapott kisfiú képét beválogatták a Fotografi-Cameramani szerkesztői a hét legjobbjai közé. Köszönöm, Böbe és Imi! Mulțumesc, Fotografi-Cameramani!

fotografi-cameramani_8


2018. július 19.

Szakmai sikerélményeim tovább sokasodnak, újabb pillanatképem nyerte el a Wedding Photojournalist Association - WPJA zsűrijének tetszését. A "keret" Böbe és Imi esküvője volt, amit nemsokára a blogon mutatok be. Köszönöm, Böbe és Imi!

wpja_4


2018. június 20.

A Wedding Photojournalist Association - WPJA újabb versenye ért véget ma, és én újabb díjjal lettem gazdagabb. A fotót Kinga és István esküvőjén készítettem, köszönetem nekik!

wpja_3


2018. június 19.

A Fotografi-Cameramani szerkesztőinek ismét megtetszett egy fotóm, így helyet kaptam az e heti válogatásukban az alábbi fotóval. Köszönet újra, Andi és Szilárd!

fotografi-cameramani_7


2018. június 8.

Újabb díjat mondhatok magaménak, Andi és Szilárd szenvedélyes nyitótáncáról készített képem elnyerte a Wedding Photojournalist Association - WPJA zsűrijének tetszését. A WPJA zsűrijéről egyébként el kell mondjam, hogy nem esküvőfotósok, hanem fotozsurnaliszták, fotóriporterek alkotják, akik a világ legnagyobb és legelismertebb újságjainál dolgoznak. Nagy öröm tehát nekem egy efféle kiemelés, amiért köszönettel tartozok nektek, Andi és Szilárd!

wpja_2


2018. április 6.

Bár nemsokára megkezdődik számomra a 2018-as esküvői szezon, még mindig élénken élnek bennem a elmúlt év esküvői. Főleg így, hogy sikerült egy tiszteletdíjat nyernem a Wedding Photojournalist Association - WPJA 2017-es pályázatán! Köszönöm, Kamilla és Boti!

wpja_1


2017. december 21.

A MyWed 2017-es nemzetközi pályázatának Gadgets (Kütyük) kategóriájában 5. helyezést értem el az alábbi, Réka és Janó esküvőjén elkapott pillanattal. Köszönöm, Réka és Janó!

mywed_20


2017. november 13.

Mint minden fotósnak, nekem is vannak kedvenc saját képeim. Meg aztán vannak még kedvencebb saját képeim, mint például a weboldalam háttérképe és facebook-oldalam borítóképe. Nos, ez a Kamilla és Boti esküvőjén elkapott pillanat most elnyerte a MyWed szerkesztőinek ajánlását. Hát, örvendek, mi tagadás. És köszönöm, Kamilla és Boti!

mywed_18


2017. november 9.

Gyöngyvér és András székelyruhás gyűrűhordozói meghozták számomra a 17. szerkesztői ajánlást a MyWeden. Köszönöm, Gyöngyvér és András!

mywed_17


2017. szeptember 26.

Ma bebizonyosodott: Bogi és Pityu gólyája lett a szakmailag legtöbbször méltatott képem, miután a Fotografi-Cameramani oldal beválogatta a hét legjobbjai közé. Köszönöm, Bogi és Pityu!

fotografi-cameramani_5


2017. szeptember 19.

Ma a nagy nevű szerkesztőkkel üzemelő Fotografi-Cameramani szakmai weboldal három fotómat is a hét legjobbjai közé válogatta. Külön öröm, hogy pont ezek a hamisítatlan pillanatok kerültek beválasztásra, melyek máshol még nem értek el helyezést. Köszönöm Orsinak és Attilának, Editnek és Dávidnak, valamint Kamillának és Botinak!

fotografi-cameramani_2fotografi-cameramani_3fotografi-cameramani_4


2017. szeptember 6.

Öröm és boldogság van, mert időközben lett egy 16. szerkesztői ajánlásom is a MyWeden. A pillanatot Bogi és Bélu esküvőjén lestem el, akik azóta már a negyedik házassági évfordulójukat is megülték. Köszönöm nekik!

mywed16


2017. augusztus 14.

A hétvégén, meglepetésemre, egyenesen két fotómat jelölték meg a MyWed szerkesztői. Claudia és Kafka esküvője meghozta számomra a 14. és a 15. szerkesztői ajánlást. Köszönöm nekik!

mywed14mywed15


2017. augusztus 11.

Edit és Dávid alábbi fotójával bezsebeltem a 13. szerkesztői ajánlást a MyWed-en. Huh, köszönöm nekik!

mywed13


2017. július 24.

Tizenkettő ebben az esetben nem egy tucat(kép). A 12. MyWed-es szerkesztői ajánlásomat Noémi és István esküvőjén készítettem.

mywed12


2017. július 16.

Bogi és Pityu esküvőjének alábbi "balettjelenete" a 11. szerkesztői ajánlásom lett a MyWed-en.

mywed11


2017. július 11.

1, 2, 3, ..., 10! Tizedik fotómat jelölték meg a MyWed szerkesztői! A pillanatot Réka és Janó esküvőjén kaptam lencsevégre.

mywed10


2017. július 7.

Az alábbi, Tünde és László esküvőjén készített fotómat épp megjelölték a MyWed szerkesztői. A 9. szerkesztői ajánlást tudhatom ezzel magaménak. Köszönöm, Tünde és László!

mywed9


2017. május 16.

Bogi és Pityu gólyájával első díjat nyertem a Weloveweddings.hu - Online esküvői magazin II. Esküvői Fotó és Videó Pályázatának Vicces pillanat kategóriájában. Köszönöm nekik, és gratulálok minden nyertesnek!

weloveweddings


2016. december 18.

Bogi, Pityu és a gólya bekerült a MyWed Wedding Photographers ez évi pályázatának végső válogatásába is! Ismételten köszönöm Boginak és Pityunak!

mywedawards


2016. december 11.

Orsi alábbi képével második helyezést értem el a Fotografi-Cameramani oldal ez évi pályázatának Készülődés kategóriájában. Hatalmas köszönet Orsinak és Attilának!

fotografi-cameramani_1


2016. december 8.

Nyolcadik fotómat jelölték ma meg a MyWed szerkesztői. Ismét Katának és Rajnak megy a köszönet!

mywed8


2016. november 7.

Kata és Raj mostmár a Moment Junkie-n is parádéznak. Óriási köszönet nekik!

momentjunkie_6


2016. szeptember 23.

Szezonvégi ajándékként ma két újabb fotómat válogatták be a legjobbak közé a MyWed szerkesztői. Köszönet Katának és Rajnak, valamint Boginak és Pityunak!

mywed6mywed7


2016. augusztus 8.

Harmadik esküvői fotóm jelent meg az 1x.com fotós oldalon (nem adják olyan könnyen magukat :)). Tímea és Péter tavalyelőtti esküvőjének egyik momentumát ábrázolja a fotó, köszönöm nekik!

1x3


2015. december 1.

Újabb fotómat publikálta az 1x.com fotós oldal, ezúttal az alábbi, Zsuzsa és Alpár esküvőjén készült fotót. Köszönöm, Zsuzsa és Alpár!

1x2


2015. november 13.

Az 1x.com az egyik legigényesebb fotós weboldal, amelyen csak válogatott képek kerülnek a néző elé, néha több hetes mérlegelés után. Örömmel tölt el, hogy publikálták egy fotómat, amatőr fotós időszakom óta először. Igaz, hogy eseményfotósként ez az első próbálkozásom.

1x1


2015. szeptember 7.

Azért sem adom fel. :) Ötödszörre is Moment Junkie! Köszönöm, Tekla és Szabolcs, jók voltatok!

momentjunkie5


2015. augusztus 26.

A Hargita Vendégváró vendéglő felkért első esküvői fotóversenyének szakmai zsűrizésére. Köszönöm a szervezőknek a megtiszteltetést!

Fotóverseny esküvői fotósoknak | Facebook


2014. november 5.

A MyWed oldal szerkesztői újabb fotómat válogatták be a legjobbak közé. Ezúttal Piroska és Kornél esküvője adta a keretet a fotó készítéséhez. Köszönöm nekik!

mywed5


2014. augusztus 25.

Az alábbi fotómat válogatták be a MyWed oldal szerkesztői a legjobbak közé. Köszönetem Zsuzsának és Gábornak!

mywed4


2014. augusztus 7.

A MyWed oldal szerkesztői újabb fotómat válogatták be a legjobbak közé. A fotót Kinga és Levente esküvőjén készítettem, köszönöm nekik!

mywed3


2014. május 2.

Három a magyar igazság, de nekem negyedszer is sikerült. :) Egy újabb pillanatfotóm tetszett meg a Moment Junkie blog szerkesztőinek, amelyet Zsuzsa és Alpár polgári esküvőjén készítettem. Köszönet nekik!

momentjunkie4


2014. április

A MyWed esküvői fotós oldal szerkesztői két fotómat válogatták be a legjobbak közé. A fotókat Nóri és Boni, illetve Imola és Attila esküvőjén készítettem. Még egyszer köszönöm mindannyiuknak!

mywed2mywed1


2014. március 14.

Öröm a házhoz: újabb fotómat fogadta el a Moment Junkie blog. Az ilyen visszajelzések erősítenek meg abban, hogy pillanatvadász fotósként a helyes ösvényt járom. Köszönet Imolának, Attilának és kisfiuknak, Artúrnak! (Imola és Attila esküvője itt látható.)

momentjunkie3


2013. június 2.

Másodszorra jelent meg fotóm a Moment Junkie weboldalon. Mondanom sem kell, mekkora örömmel tölt el ez a pozitív szakmai visszajelzés! Köszönöm Erikának és Lászlónak, hogy publikálhattam a fotót.

momentjunkie2


2011. december 5.

Megjelent egy fotóm a világhírű Ryan Brenizer és két másik esküvőfotós által működtetett blogon, a Moment Junkie-n. Amint a blog címe is sugallja, esküvői pillanatképeket mutatnak be, nevezés és elfogadás alapján. A fotót Nóri és Boni esküvőjén készítettem, ezúton is köszönöm hozzájárulásukat ahhoz, hogy publikálhassam.

momentjunkie1
0 comments: