2015. január 3.

2014 évzáró összefoglalója

Eljött az ideje, hogy búcsút vegyek a 2014-es évtől és belevessem magam az új kihívásokkal kecsegtető 2015-ös esztendőbe. Remek évre tettem pontot, úgy érzem, ezért megpróbáltam belesűríteni a szokásos rövid összefoglalóba egy kis részét azoknak az érzelmeknek, annak a jókedvnek és kalandoknak, amiket a tavaly együtt élhettem át a párokkal. Nem volt egyszerű ilyen kevés fotót beválogatni, annyi feledhetetlen pillanatnak voltam tanúja, ezt a videót tehát úgy nézzétek, hogy személyes kedvenceimet tartalmazza és egy nagyon szűk lista leszűkítésének a végeredménye.

Kedves 2014-es párok, remélem sokszor előveszitek majd a fotókat, és azokon keresztül újra átélitek a nagy napot. Ezúton kívánok nektek boldog új esztendőt, és azt, hogy sohase múljon el az, ami összeköt titeket!

Boldog új évet kívánok a blogom minden hűséges olvasójának is! Ígérem, ha kitartotok mellettem, az idén is esküvői életképeket, történeteket fogok bemutatni. Sőt, nemsokára több "Egy nap az életből" sorozat is következik, új oldalról közelítve meg a családi fotózást.

0 megjegyzés: