2013. december 30.

2013 évzáró összefoglalója

Újabb év végével újabb mérföldköveket tudhatok magam mögött, amelyek közül talán a legérdekesebbek az utazások voltak. Fotóztam London esőjében, megismertem Zilah városát, olyan gyönyörű helyszíneken alkothattam, mint a Szent-Anna tó, Varság és a Gyímesek. És akkor még nem említettem Brassót, Székelykeresztúrt, Sepsiszentgyörgyöt és Marosvásárhelyt. Végül ne feledjem Csíkszeredát és környékét sem, hisz a távoli kalandok szépsége ellenére a szívem ide húz vissza.

Rengeteg szép szertartásnak és mozgalmas lagzinak lehettem krónikása. Ha kötelező volna sem tudnék és nem is szeretnék kedvenc esküvőt kiválasztani az ideiek közül, hisz mindegyik egyedi, egyszeri és megismételhetetlen volt, mindegyikben benne volt a párok egyénisége, ízlése és főként szerelme.

Jövőre egy szakmai fogadalmam van: a riport vonalát megtartva többet fogok kísérletezni, technikailag és szellemileg egyaránt. Számomra az új dolgok viszik előre és teszik megunhatatlanná az esküvői fotózást.

Jó szórakozást kívánok a Küldetésben szokásos évvégi összefoglalójához. A 2013-ban egybekelt pároknak még egyszer örök boldogságot kívánok és köszönöm, hogy rám bízták esküvőjük pillanatainak megörökítését!

0 megjegyzés: